Akademisk Arkitektforening

To års investering i din faglighed+2 er et unikt efteruddannelsesforløb for arktiekter med minimum 1 års erfaring fra en arkitektvirksomhed.

På to år supplerer du din arkitektuddannelses faglige, kunstneriske og metodiske indhold med teori og praksis, der kan spejles direkte i arkitektvirksomhedens behov og virkelighed.

+2 forløbet giver dig et grundigt, teoretisk kendskab til arkitektfagets roller, ansvar og til processer samt opgaver i projektsammenhæng. Samtidig får du overblik over aftaleforhold, økonomi og jura. 

Kobler teori og praksis
+2 forløbet er en kombination af teori, undervisning, casebaseret arbejde i studiegrupper samt selvstudium i tæt tilknytning til den enkeltes arbejdsplads.

Den tætte kobling mellem teoretisk viden og praksis gør +2 forløbet til en unik mulighed for dig, der er forholdsvis ny i faget til at professionalisere dig yderligere som arktiekt blot på to år. 


Uddannelsen kan gennemføres takket være støtte fra Grundejernes Investeringsfond og Dreyers Fond.

Læs interview med tegnestueindehaver og arkitekt MAA Dorte Mandrup og arkitekt MAA Astrid Phillipsen Bak her.

Læs mere om pris og finansiering her.
Læs mere om, hvordan du bliver optaget på +2 her.

Læs interview med projektleder på +2, Jakob Brøndsted+2 er udviklet af Danske Arkitektvirksomheder, FAOD, KADK, Arkitektskolen Aarhus og Akademisk Arkitektforening i tæt samarbejde og dialog med flere af landets tegnestuer og støtte fra Dreyers Fond og GI.