Akademisk Arkitektforening

Aktuel Arkitektur & Planlægning SYDVær med til åbningen af den lokale Netværksgruppe ”Aktuel Arkitektur og Planlægning SYD” med fokus på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster.


Arkitekt MAA Charlotte Henckel har taget initiativ til at starte et lokalt netværk, under Arkitektforeningens lokalafdeling Østifterne, med henblik på at samle arkitekter, planlæggere og andre relevante faggrupper, som bor og arbejder på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster.

Netværksgruppen har indtil videre fået navnet ”Aktuel Arkitektur & Planlægning SYD”, da netværket skal kunne favne bredt, involvere og berige de relevante faggrupper.

Initiativet til Netværksgruppen er taget for at prøve at dække det behov, der er for mere synlighed, det gode samarbejde og videndeling blandt de faggrupper, som er ansvarlige for og medvirkende til udviklingen og væksten i denne del af Danmark.

Program
Kl.17.00 Åbningen af Netværksgruppen ” Aktuel Arkitektur & Planlægning SYD”
Velkomst og præsentation af deltagere
Kl. 17.30 Oplæg om ”Vordingborg Stationsområde” ved arkitekt MAA og byplanlægger Vibeke Møgelvang de Neergaard 
Kl. 18.15 Input fra deltagere til temaer/emner til kommende møder (ca. ét møde pr. måned)
Networking
Kl. 19.00 Tak for i aften

Tilmelding
Tilmeld dig senest den 20. april på mail:  charlotte.t.henckel@gmail.com 

Pris
Gratis for medlemmer af Arkitektforeningen. Øvrige kan forsøgsvis deltage i netværket 2-3 gange, hvorefter man enten må indmelde sig i Arkitektforeningen eller evt. betale for deltagelse.

Type: 
Andet
Dato: 
Tir, 25/04/2017
Tidspunkt: 
Kl. 17-19

Sted

Bykontoret - (gåafstand fra Vordingborg Station)
Algade 18A
4760
Vordingborg

Kommentarer