Akademisk Arkitektforening

Arkitekter inviteres til Folkemøde 2019 på Bornholm


Medlemsbus til Allinge eksklusivt for medlemmer af Arkitektforeningen og Forbundet af Arkitekter og Designere (FAOD) fredag den 14. juni 2019

Alle overnatningssteder på Bornholm er for længst meldt fuldt booket. Medlemmer af Arkitektforeningen og medlemmer af FAOD har dog en særlig mulighed for at tage del i én af landets største demokratiske begivenheder, hvor arkitekturens vigtige betydning også kommer på dagsorden.

Debatter og smalltalk, foredrag og møder på kryds og tværs af fag, politiske interesser, medier og privatpersoner – hele Allinge er i dagene omkring Folkemødet måske landets mest demokratisk udvekslende zone for holdninger, visioner og planer for fremtidens Danmark. En stor del af arkitekturens og byggeriets aktører har de senere år været meget aktivt til stede til Folkemødet på Bornholm. I år er ingen undtagelse.

Arkitektforeningen og Forbundet af Arkitekter og Designere er naturligvis også på Bornholm og deltager i debatter om arkitekturpolitik, kultur og samfundsengagement blandt de mange ambitiøse møder, der finder sted i løbet af dagene. Programmet er endnu ikke endeligt, men det vil blive lagt op på Arkitektforeningens website, når det ligger klar. 

På årets politiske træf kan privatpersoner møde beslutningstagere, interesseorganisationer, erhvervsliv og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner.  Tag med fagfæller til Allinge fra både Arkitektforeningen og FAOD. Oplev stemningen, dialogen og engagementet i demokratiet og samfundets fremtid. Lyt til andres holdninger, visioner og viden. Lad dig inspirere og deltag gerne i debatterne.

Afgang København-Allinge: fredag d. 14. juni kl. 6:45

Bussen kører fra Ingerslevsgade ved DGI-Byen bag Københavns Hovedbanegård.

Den er mærket ”Akademisk Arkitektforening / FAOD”. 

Bussen ankommer i Allinge kl. Ca. 10.30 

Afgang Allinge-København: fredag d. 14. juni Kl. 21.15. 

Bussen er tilbage på Ingerslevsgade kl. ca. 01:00


Pris: 500 kr. for hele turen. 

 

Tilmelding 

Billetter bestilles gennem Billetto:

https://billetto.dk/e/arkitektforeningens-bus-til-folkemode-2019-billetter-349978

Turen er eksklusivt for medlemmer af Arkitektforeningen og medlemmer af Forbundet af Arkitekter og Designere. 

Tilmelding er bindende og turen gennemføre kun ved minimum 30 tilmeldte. Hvis turen genneføres er tilmeldingen bindende, og kan ikke refunderes.

Der er plads til 56 medlemmer

Type: 
Debatarrangement
Dato: 
Fre, 14/06/2019
Slutdato: 
Fre, 14/06/2019

Sted

Folkemødet

Kontaktperson

Politisk konsulent
Martin Yhlen

Kommentarer