Akademisk Arkitektforening

Building GreenNår Building Green åbner dørene i FORUM, er det syvende gang branchen bydes velkommen til årets vigtigste samlingssted for nyeste viden om produkter, løsninger og trends i bæredygtigt og energieffektivt byggeri. 


Fag-eventen vil på samme vis som de foregående år bestå af et højt profileret program på fire forskellige scener, spændende aktiviteter og en udstilling, der viser markedets nyeste bæredygtige og energieffektive byggeløsninger.


ÅRETS TEMA


Building Green stiller skarpt på anvendelsen af byggematerialer – i det store væld af emner, der knytter sig til bæredygtigt byggeri, giver det mening at træde et skridt tilbage og igen kigge på det grundlæggende –– materialerne og løsningerne. Det er udgangspunktet, og således er årets tema Den Bæredygtige Markedsplads. 


Årets tema kommer til udtryk i udstillingen, der viser de mange produkter og løsninger, der er i markedet. Building Green eksisterer i kraft af sin troværdighed, og betragtes som den samlende platform inden for bæredygtigt og energieffektivt byggeri. Derfor er det afgørende, at alle interessenter og besøgende automatisk kan forvente kun at finde bæredygtige produkter og løsninger i udstillingen. 


Building Green lagde til sin Aarhus-afholdelse i marts ud med at lade udstillerne forinden deres deltagelse dokumentere/beskrive bæredygtigheden af deres produkter/løsninger. Dette videreføres ligeledes på afholdelsen i København til november.


Dato: 
Ons, 01/11/2017
Slutdato: 
Tor, 02/11/2017

Sted

FORUM Copenhagen
Julius Thomsens Pl. 1
1925
Frederiksberg C

Kommentarer