Akademisk Arkitektforening

Forelæsning med Gerard Reinmuth


Foto: Terroir Architects

Arkitektforeningen København inviterer forelæsning med Gerard Reinmuth fra Terroir Architects.

Foredrag ved den australske arkitektvirksomhed Terroir, der bl.a. har vundet flere australske og internationale priser for deres arbejde med at inddrage naturen i arkitekturen.

Terroir Architects har netop åbnet en afdeling i Danmark og derfor har Arkitektforeningen København inviteret partner Gerard Reinmuth til at fortælle om hvordan de har etableret deres afdeling i Danmark, deres projekter og hvordan det er at deltage både for Danmark og Australien i Biennalen i Venedig 2012.

Terroir Architects blev etableret i 1999 af Gerard Rainmuth, Scott Balmforth og Richard Blythe efter at de tre studie kammerater var blevet enige om, at der manglede større fokus på forskning i praksis i Australsk arkitektur. Siden da er Terroir Architects vokset til 25 ansatte af både designere og arkitekter.

Grundtanken bag Terroir var en interesse i at undersøge, hvordan arkitektur medierer de traditionelle kulturelle forhold mellem mennesker og ikke mindst hvordan arkitekturen påvirker forholdet mellem mennesket og deres omverden.

Læs mere om Terroir Architects

Type: 
Lokalafdelingsarrangement
Dato: 
Ons, 18/04/2012
Tidspunkt: 
Kl. 17.30

Sted

Arkitekternes Hus
Strandgade 27A
1401
København K

Kontaktperson

Arkitektforeningen København
Louise Lybye

Kommentarer