Akademisk Arkitektforening

KOM TIL KURSUS OM BATTERISYSTEMER TIL SOLCELLEANLÆG MV I Aarhus


Teknologisk Institut afholder kursus om batterisystemer til solcelleanlæg. 
Batterier til energilagring er inde i en rivende udvikling, og begynder også herhjemme at blive koblet sammen med solcelleanlæg. 

I Danmark er der allerede nu flere firmaer som markedsfører hybridløsninger med solceller og batterier, da flere og flere ønsker at kunne bruge den producerede el selv, frem for at sælge til nettet. På nationalt plan vil batterier i større skala være med til at stabilisere elnettet og udglatte fluktuationer i vind- og solel produktion, og dermed understøtte målsætningen om 100 % VE energiforsyning.

Efter kurset vil du være i stand til at udføre overslagsdimensionering af batterisystemer ud fra oplysninger om produktions- og forbrugsmønstre samt udvælge markedsførte produkter til et givent formål. Du vil desuden kende de tekniske begreber, der bruges i batterisektoren og vil få et overblik over de mange muligheder, der allerede i dag findes på markedet.

Kurset henvender sig til
Kurset er udviklet og tilrettelagt for installatører, systemudviklere og forhandlere af solcelleanlæg, samt andre faggrupper, der ser stationære batterilagre som et muligt nyt forretningsområde. Elteknisk basisviden vil være en fordel.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Dato: 
Tir, 10/04/2018

Sted

Teknologisk Institut
Kongsvang Alle 29
8000
Aarhus C

Kommentarer