Akademisk Arkitektforening

Open Call: Huset i Provence


Tegneren Anne Gretes hus er ifølge fondens vedtægter bestemt til arbejdsophold for billedkunstnere, arkitekter, skønlitterære forfattere og digtere. Det er beliggende i Fox-Amphoux – en middelalderlandsby i departementet Var i hjertet af Provence - ca. 90 km fra Marseilles og 110 km fra Nice.

Huset er et lille tre-etagers byhus med et samlet beboelsesareal på ca. 50 m2. I stueetagen er der spisekøkken og badeværelse, på mellemetagen et arbejdsbord og en dobbeltseng, og på øverste etage et sydvendt arbejdsværelse på 10 m2 og en dejlig terrasse med udsigt ud over landskabet og Mont Sainte Victoire.

Alle etager står i åben forbindelse med hinanden og huset er indrettet til en eller maks. to personer. Det er ikke egnet for børn eller personer med gangbesvær – og er ret spartansk indrettet. Se fotos mm. på www.bkf.dk/boliger/provence/. 

Den månedlige leje (inkl. el og varme) er:
4.000 kr. i januar, februar, november og december
5.000 kr. i marts, april, september og oktober
6.000 kr. i maj, juni, juli og august

NB! I sommermånederne juni-august kan man dog ekstraordinært søge om ophold i en halv måned (enten 1.-15. el. 16.-30./31. – prisen for en halv måned er 3.500 kr.)

Ophold i huset kan søges op til 4 måneders varighed - og ansøgere med behov for arbejdsro uden for vante omgivelser, og som inden for et begrænset tidsrum har et større arbejde at udføre, vil blive foretrukket.

Der er intet ansøgningsskema og ansøgninger sendes til:

Tegneren Anne Gretes Fond
c/o Billedkunstnernes Forbund
Vingårdstræde 21, 1.th.
1070 København K
Tlf. 33 12 81 70
bkf@bkf.dk

Type: 
Rejser
Dato: 
Man, 01/04/2019

Kommentarer