Akademisk Arkitektforening

Studietur til ManchesterCenter for Idræt og Arkitektur arrangerer i samarbejde med Lokale- og Anlægsfonden studietur til Manchester.

I den nordengelske by Manchester fi ndes nogle af Europas mest spændende arenaer til kultur og idræt samt eksperimenterende sociale boligbyggerier. Manchester var verdens første industriby og de tidligere industrihaller, pakhuse, kanaler, bane-arealer, viadukter og stationer dominerer stadig byen.

Vi skal se Manchester Citys og Uniteds hjemmebaner med tilhørende sportsfaciliteter, museer, teatre og historiske steder. Men ud over disse lægger vi vægt på, at der også afsættes tid til fysisk aktivitet og muligheden for at networke med hinanden og arrangørerne.

Studieturen henvender sig til planlæggere og arkitekter i kommuner og på tegnestuer, politikere, idrættens organisationer, forskere, studerende og fonde og ledes af ledes af lektor René Kural og projektleder Anne Wagner, Center for Idræt og Arkitektur, samt af forskellige praktiserende arkitekter og lokale guider i Manchester.

Læs mere om studieturen

Se programmet (PDF)

Pris:
Kr. 6.950,-

Type: 
Rejser
Dato: 
Ons, 09/05/2012
Slutdato: 
Fre, 11/05/2012

Sted

Manchester, England

Kontaktperson

Center for Idræt og Arkitektur
T: 32 68 61 40

Kommentarer