Årskonference 2010: Internationale eksperter på programmet

Årskonferencen 2010, Bæredygtighed i bevægelse har tre internationale topnavne på programmet.

Belinda Tato
, Ecosistema Urbano, Spanien
Belinda Tato er direktør for og partner i Ecosistema Urbano, som har eksisteret siden 2000 i Madrid.
Ecosistema Urbano fokuserer på forståelsen af byer som komplekse fænomener i spændingsfeltet mellem urbanisme, arkitektur, ingeniørkunst og sociologi.

Ecosistema Urbano arbejder således med at skabe kreativ, urban bæredygtighed. Ecosistema Urbano har modtaget mere end 30 nationale og internationale priser siden 2000.

Mere info

René Kural, Center for Idræt og Arkitektur
Ph.d. René Kural er leder af Center for Idræt og Arkitektur samt selvstændig praktiserende arkitekt. René har formuleret Centrets profil og indsatsområder og har siden Centrets start i 2002 medvirket i hovedparten af dets forsknings-, formidlings-, rådgivnings og udviklingsopgaver for danske og udenlandske kommuner, arkitekttegnestuer, styrelser og fonde. På hans egen tegnestue har han bl.a. udført visionsplanen omkring den ny super arena ved Messecenter Herning.

Center for Idræt og Arkitektur beskæftiger sig med sammenhængen mellem idræt, kropskultur, arkitektur og fysisk planlægning.
Gennem forskning, formidling og rådgivning er centrets hovedformål at skærpe den arkitektoniske kvalitet indenfor byggeri til idræts-, fritids- og kultursektoren generelt.

Mere info

Patricia Patkau
, Patkau Architects, Canada
Patricia Patkau er leder af Patkau Architects i Vancouver, Canada.
Patkau Architects er en førende canadisk tegnestue, der arbejder med bæredygtig arkitektur og urbanisme.

Patkau har modtaget adskillige nationale og internationale designpriser for en bred række af bygningstyper. Indenfor de sidste 15 år har Patkau Architects vundet 6 for hver 7 internationale konkurrencer, som de har deltaget i. Mere info