Legater og Fonde

Arkitektforeningens legater

Igen i år har Arkitektforeningen uddelt legater til MAA'er, der ønsker at videreuddanne sig, tage på studierejse eller konferencer.

Legatudvalget har i år lagt særligt vægt på samarbejdet mellem arkitekturens brugere og aktører, nationalt og internationalt.

Se her hvem der har modtaget årets legatpulje

Bedømmelsen af årets ansøgninger fandt sted medio maj 2017, og ansøgerne har fået direkte besked efterfølgende. Arkitektforeningen takker for alle ansøgningerne og opfordrer samtidigt interesserede til at tilmelde sig netværksgruppen Legater og Fonde.

Om legatpuljen:
”Legatpuljen er på 100.000,- kr. er sammensat af midler fra Lemvigh-Müllers Fond og fra Arkitektforeningens bestyrelse.
Legaterne uddeles til MAA'er og primært til studierejseformål, videre- og efteruddannelsesformål for studerende eller allerede færdiguddannede samt videreudvikling af forskningsprojekter eller forberedelse af forskningsprojekter.

Temaet for ansøgninger bliver meldt ud i løbet af januar 2018.

Få info om legater
Meld dig ind i netværksgruppen Legater og Fonde (kun MAA'er, så adgang kræver login), hvor du kan finde en liste over øvrige legater og deres ansøgningsfrister.
Som medlem af gruppen får du også direkte besked, når der komme nye legater og fondsmuligheder til.

Understøttelsesfondet
Medlemmer af Arkitektforeningen har mulighed for at søge Understøttelsesfondet om legater i henholdsvis maj og november.

Se her hvem der har modtaget de seneste års legatpuljer fra Arkitektforeningen:

Legater 2017

Legater 2016