Sydjylland

Arkitektforeningen Sydjylland består af:
Signe Rosenfeldt (leder), Mette Holm Pedersen, Georg Unna, Kim Holst, Mie Søgaard Rasmussen (suppl.) og Torben Engsig Svan Sørensen (suppl.).

Kort om os
Vi er ca. 300 medlemmer i Sydjylland. Lokalledelsens ambition er at skabe et netværk for vores medlemmer, ved at afholde 6 – 8 arrangementer årligt. Vores tilgang er kvalitet frem for kvantitet. Vores arrangementer vil bestå af alt fra foredrag, guidede byture, til besøg af nye og gamle bygninger.

Vi lægger vægt på at alle arrangementer er faglige i hele fagets brede forstand, og samtidig ser vi det som en oplagt mulighed for socialt samvær og networking blandt MAAere i Sydjylland.

Vil du have indflydelse?
Ledelsen mødes ca. 4 gange årligt til planlægning af og evaluering af arrangementer.
Vi er altid åbne for forslag til kommende arrangementer og vi er meget lydhøre for ris eller ros i forbindelse med, eller efter afholdte arrangementer.

Kontakt Arkitektforeningen Sydjyllands leder, Signe Rosenfeldt: signe_rosenfeldt@hotmail.com Se også nyheder fra os på Facebook.

Rejsegruppe
Arkitektforeningen Sydjylland har en rejsegruppe, som årligt arrangerer en studietur.
Følg med i Arkitektforeningen Sydjyllands kommende arrangementer