Arkitektforeningens ferieboliger

Som medlem af Arkitektforeningen har du mulighed for at leje dig ind i en af foreningens ferieboliger.

Husbåden i Amsterdam
Den populære husbåd centralt beliggende i Amsterdam har været i foreningens eje siden 1992. Husbåden, som tidligere var beboet af billedkunstneren Viktor IV og hans danske hustru Ina Munck, er stort set udlejet hver eneste uge året rundt. En gang om året trækkes lod om de særlig attraktive uger i ferieperioderne.

Priors Hus
- i Ærøskøbing er byens næstældste hus. Huset er nænsomt restaureret med moderne bekvemmeligheder, om end godt gemt af vejen, så oplevelsen af at være på besøg i en fjern fortid skinner klart igennem.

Vær opmærksom på, at huset på Ærø kan lejes i kortere og længere perioder og til nedsat pris uden for højsæsonen.

Læs mere om ferieboliger og andre medlemstilbud

Foto: Priors hus i Ærøskøbing