Akademisk Arkitektforening

Arkitektforeningens ferieboligerSom medlem af Arkitektforeningen har du mulighed for at leje dig ind i en af foreningens ferieboliger.

Husbåden i Amsterdam
Den populære husbåd centralt beliggende i Amsterdam har været i foreningens eje siden 1992. Husbåden, som tidligere var beboet af billedkunstneren Viktor IV og hans danske hustru Ina Munck, er stort set udlejet hver eneste uge året rundt. En gang om året trækkes lod om de særlig attraktive uger i ferieperioderne.

Priors Hus
- i Ærøskøbing er byens næstældste hus. Huset er nænsomt restaureret med moderne bekvemmeligheder, om end godt gemt af vejen, så oplevelsen af at være på besøg i en fjern fortid skinner klart igennem.

Vær opmærksom på, at både huset på Ærø og på Bornholm kan lejes i kortere og længere perioder og til nedsat pris uden for højsæsonen.

Tak for nu Barcelona
I et par år har Arkitektforeningen desuden lejet en lejlighed i Barcelona. Lejemålet udløber ved udgangen af august måned, og Arkitektforeningen vil fremover i stedet sørge for at dele links til arkitektonisk interessante ferieboliger via hjemmesiden.

Kender du en interessant feriebolig?
- Så hører vi meget gerne fra dig. Brug kommentarfeltet nederst her på siden, eller send en mail til Lena McNair lm@arkitektforeningen.dk

Læs mere om ferieboliger og andre medlemstilbud

 

Foto: Priors hus i Ærøskøbing

Kommentarer

Kommentatorens hjemmeside Mogens Clausen
tor, 15/03/2012 - 14:46

Min gamle ven JOHN HIX har et meget specielt sted med ,tror jeg 16 eller19 ferieenheder på en lille ø Vieques ved siden af Puertorico,- og 20 min fra St.Croix.Min kone og jeg er der hvert andet år.Kan stærkt anbefales.

Prøv : www.hixislandhouse.com

Jeg kunne evt. skrive et lille ferieindlæg om stedet og dets grønne filosofi 'off.grid' :,samt personen John Hix mm.

Er det af interesse ???

View profile
Lena McNair Leder af `Arkitekternes Efteruddannelse´

MAA

ons, 21/03/2012 - 14:36

Hej Mogens
Tak for dit tip. Det ser herligt ud.
Jeg har bragt det videre i huset, som vi korresponderede om på mailen; så nu har vi lige kontakten.

De bedste hilsner
Lena McNair