Danske arkitekter inspirerer i Kroatien

Tre danske arkitekter skal inspirere kroatiske kolleger på en konference i Den Kroatiske Arkitektforening d. 7. maj.

Den kroatiske arkitektforening har spurgt Arkitektforeningen i København, om vi kender tre danske arkitekter, som kunne tænke sig at komme til Zagreb d. 7. maj og tale om arkitektur på en af deres konferencer. Det var der!

Vi sender Martin Laursen fra Adept, Søren Rasmussen fra ONV og Daniel Hayden fra Dissing+Weiltling.

Under overskriften 'Modern Architecture - an Engineering Approach' arrangerer Den kroatiske Arkitektforening en serie konferencer, hvor medlemmer kan få inspiration fra internationale oplægsholdere. Med bidraget fra de tre danske arkitekter styrkes den i forvejen gode relation mellem den kroatiske og den danske arkitektforening.

Er man ferm til Google Translate kan der læses mere om arrangementet her

Foto: Cykelslangen i København. Dissing+Weitling Arkitekter,
fotograf er Rasmus Hjortshøj - COAST Studio