Akademisk Arkitektforening

International Master i energi og grøn arkitektur


Nu er der igen mulighed for at få International Master in Energy and Green Architecture - MEGA på Arkitektskolen Aarhus


Arkitektskolen Aarhus starter til februar et nyt masterforløb; International Master in Energy and Green Architecture. MEGA er en specialiseret postgraduate masteruddannelse. Studiet er på deltid, og varigheden er 2 år. Målgruppen for masteruddannelserne er erfarne arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører eller lignende, som ønsker at udvide deres ekspertise inden for bæredygtig arkitektur og planlægning i en interkulturel kontekst.

Hvorfor tage en masteruddannelse?
En masteruddannelse er en udfordrende, men også givende uddannelse, der står for substantiel læring på et højt akademisk niveau, udvidede perspektiver og markant professionel udvikling. Du får en chance for at fordybe dig i ny viden, og samtidig anvende det du lærer i dit daglige arbejde. Du lærer at tænke og arbejde på nye innovative måder og får erfaring med at bygge bro mellem teori og egen praksis.

Programlederne og anerkendte nationale og internationale forskere introducerer dig på masteruddannelserne til den nyeste viden og relevante teorier, og de teoretiske indsigter du opnår, anvendes direkte i virkelighedens verden gennem opgaver, debat og projekter.

Undervisningsformen er interaktion gennem oplæg, debatter, viden deling, gruppearbejde, individuelt arbejde og case studier. Dele af uddannelserne foregår som e-learning og Skypemøder.

Læs mere

 

Kommentarer