UIA'S VERDENSKONGRES I SEOUL

Tilmeldingen er nu åben til UIA's – den internationale arkitektforening – verdenskongres. Den finder i år sted den 3.-10. september i Seoul, hvor det forventes, at 10.000 arkitekter fra hele verden deltager i kongressen.

Benyt dig af en enestående chance for at komme til Seoul og til at se og diskutere arkitektur med arkitekter fra alverdens lande.
De nordiske lande byder på, at København bliver kongresby i 2023. København er i skarp konkurrence med Lausanne, Madrid, Baku, Antalaya og Kuala Lumpur. Det bliver afgjort på UIA's generalforsamling, som ligger i forlængelse af kongressen. Det vil være en stor hjælp, at rigtig mange danske arkitekter kommer til Seoul og bidrager til at gøre reklame for København som værtsby i 2023.

Læs mere om kongressen og tilmeld dig her

Tid:
3.-10. september 2017