Akademisk Arkitektforening

+2

Sidste udkald for optagelse på efteruddannelse for tegnestuearkitekter


+2 giver unge arkitekter en værdifuld kombination af kompetencer og har potentialet til at blive et samlende forum i arkitektbranchen. 

Mathilde Gludsted, arkitekt MAA og ansat ved Ravn Arkitektur, var nysgerrig på at få en bredere indsigt i sit fag og meget motiveret for at udvikle sig fagligt. Derfor valgte hun at tilmelde sig +2 pilotprojektet

+2 professionaliserer unge arkitekter


45 unge arkitekter deltog, da +2 fik sin spæde start som pilotprojekt i 2016. Tre af dem er fra Dorte Mandrup Arkitekter. Og her er både tegnestue og deltagere meget begejstrede for uddannelsen.

Af Cecilie Frydenlund Nielsen

Kom til infomøde om +2 i Aarhus og KøbenhavnDet helt nye efteruddannelsesforløb for arkitekter (cand.arch) med 1-5 års praksiserfaring går i luften i 2016. Er du interesseret i at deltage på +2, så kom til informationsmøde i Aarhus eller København

+2 professionaliserer både arkitekt og virksomhedI det tidlige forår 2017 blev +2 et permanent efteruddannelsestilbud til unge arkitekter.


+2 har været flere år undervejs. Faget glæder sig, for det kommer ikke blot den enkelte arkitekt til gode at kunne opgradere sig fagligt – også tegnestueindehaverne vil mærke udbuddet af unge arkitekter, der har bedre indsigt i fagets vilkår og projekters udførelse.

Projektleder, arkitekt MAA Jakob Brøndsted uddyber som forløbets fagligt ansvarlige:

Udgiv indhold