Århus

Ad arkitekturens veje til sundhed og glæde

Arkitektur og planlægning, der skaber optimale rammer for det sunde aktive liv og hverdagens fysiske udfoldelsesmuligheder.

Urbanistens forestillinger om bæredygtighed

Associate hos Gehl Architects, Jeff Risom er moderator på konferencen “Bæredygtighed i bevægelse: Nye aktiviteter - nye former - ny energi”, der finder sted den 5. november i Århus med Arkitektforeningen og Lokale- og Anlægsfonden som arrangører. Jeff Risom er urbanist, og hans forestillinger om bæredygtighed tager udgangspunkt i byer og menneskers adfærd heri.

Af Anne-Marie Gregersen

Årskonference 2010: Internationale eksperter på programmet

Årskonferencen 2010, Bæredygtighed i bevægelse har tre internationale topnavne på programmet.

Belinda Tato
, Ecosistema Urbano, Spanien
Belinda Tato er direktør for og partner i Ecosistema Urbano, som har eksisteret siden 2000 i Madrid.
Ecosistema Urbano fokuserer på forståelsen af byer som komplekse fænomener i spændingsfeltet mellem urbanisme, arkitektur, ingeniørkunst og sociologi.

Bæredygtighed i bevægelse: program d. 5. november 2010

Den 5. november finder konferencen 2010 Bæredygtighed i bevægelse sted på Arkitektskolen Aarhus.

På konferencen fremlægges og diskuteres resultater fra den foregående dags workshops, og der vil være oplæg baseret på forskning og praksis samt efterfølgende diskussioner.