boligjobordning

Arkitektforeningen og boligjob-ordningen

Når nu BoligJobordningen kommer…

Debatindlæg om den formentlig kommende Boligjorordning, bragt i Berlingske d. 28.6. 2015

Af Jesper Pagh, direktør i Arkitektforeningen

”Bliver jeg statsminister, så er det for en regering, der genindfører boligjobordningen.” Så kontant var meldingen fra Løkke til DR i januar måned. Det skulle derfor være ganske vist, at boligjobordningen skal genindføres – med tilbagevirkende kraft fra 1/1 2015.

Bred enighed om en grøn boligjob-ordning

En ny undersøgelse, som Arkitektforeningen har gennemført blandt kandidaterne til det kommende folketingsvalg, viser en overvældende opbakning til, at arkitektrådgivning skal inkluderes i håndværkerfradraget.

Gør Boligjobordningen grøn

Regeringens nye strategi for energirenovering mangler vision for bedre, grønnere Boligjobordning.

I begyndelsen af maj kom endelig regeringens strategi for energirenovering af bygningsmassen. Strategien består af 21 initiativer, som forventes at kunne reducere energiforbruget i bygninger med 35 pct., hvilket er bydende nødvendigt, hvis Danmark nogensinde skal nå vores egne klimamål.