Bygningsrenovering

Arkitekten har et stort ansvar i at passe på kulturarven

Heidi Hjalgrímsdóttir Poulsen tog hele vejen fra Færøerne til København og Arkitektforeningens lokaler i Åbenrå for at blive klogere på renoveringer og istandsættelser.

”Jeg har fået en meget bedre forståelse for, at værdiskabelsen skal findes i den margin, der ligger mellem den nuværende lejeværdi og en kommende lejeværdi eller salgsværdi. Fokus er på analyser, strategier og virkemidler – og det har været en øjenåbner.”

Heidi J.

ÅBENT FOR PUBLIKUMS STEMMER TIL RENOVERprisen 2016

Hele 179 eksempler på renovering af eksisterende byggeri er blevet indstillet til at modtage RENOVERprisen 2016. Nomineringsudvalget er gået i gang med at vurdere projekterne, der i år især repræsenterer parcelhuse og almene boliger. Publikum har også mulighed for at tage stilling til, hvilket projekt, der fortjener særlig opmærksomhed.

Ny platform for boligrenovering

Platformen Houzz  formidler kontakten mellem boligejere, som ønsker at renovere deres bolig, og arkitekter, designere samt interiør designere.

Houzz giver eksperter inden for arkitektur, design og interiør mulighed for at fremvise deres færdigheder og kompetencer og nå ud til potentielle kunder i Danmark, og resten af verden som fx USA, Australien, Rusland, Japan og en række andre europæiske lande.