byplanpris

Samtalen, der forstummede

"Den institutionaliserede og højt besungne samtalekultur er ved at forstumme og blive erstattet af en ideologisk kultur, hvor en siddende mindretalsregering træffer beslutninger ud fra forgodtbefindende."

Debatindlæg bragt i Weekendavisen 1. april 2016 af Natalie Mossin og Peter Thorsen, hhv. formand og næstformand for Arkitektforeningen

Byplanpris går til cykelrute

På en dag, hvor trængselskommissionen har anbefalet flere cykelruter, modtog Frederiksberg og Københavns Kommune årets Byplanpris for deres samarbejde om nye kvaliteter på Den Grønne Sti og Nørrebroruten.

Den 26. september fik Borgmester Jørgen Glenthøj fra Frederiksberg Kommune og Direktør Anne Skovbro fra Københavns Kommune overrakt årets Byplanpris.

Nominerede til Byplanprisen 2012

Roskilde, Ikast-Brande og København er de tre nominerede kommuner til Byplanprisen 2012, der overrækkes den 4. oktober på det årlige Byplanmøde i Svendborg.