legatmidler

Kinetic Kolkata

Af Gitte Juul

Med et legat fra Arkitektforeningen i ryggen, opholdt jeg mig i perioden 20. Sept. – 06. Okt. 2014 i Kolkata, som er hovedstad i den Indiske stat Vestbengalen og tæller over 13 mio. indbyggere.

Jeg valgte at tilbringe tid i Kolkata på netop dette tidspunkt af året, da byen undergår en intensiv transformation i forbindelse med den store årlige festival, der fejrer gudinden Durga.

Arkitektur i en ny kontekst

Med et legat 20.000 kr. fra Lemvigh-Müller Fonden i lommen drog Hannah Knudsen til Sierra Leone, for at deltage i et byggeri af undervisningslokale til Magburaka Education and Computer Center.

Bedømmelsestid

Fristen for årets legatansøgninger er nu nået, og bedømmelsen af ansøgningerne står for døren.

Bedømmelsen af årets ansøgninger finder sted den 18. april 2012, og ansøgerne får direkte besked efterfølgende. Arkitektforeningen takker for alle ansøgningerne og opfordrer samtidigt interesserede til at tilmelde sig netværksgruppen Legater og Fonde.

Arkitektforeningens årlige legatmidler uddelt

Igen i år har Arkitektforeningen uddelt legater til MAAere, der ønsker at videreuddanne sig, tage på studierejse eller konferencer.

Der blev i år uddelt følgende legater:

Lemvigh-Müller Fonden
20.000 kr. til Hanne Raunsmed Andersen til masteruddannelsen i Nordisk Kulturarv i Finland

20.000 kr. til Lars Sønderskov Christensen til gennemførelse af kursus som certificeret passivhusdesigner

15.000 kr. til Marie Sofie Larsen til masteruddannelsen i strategisk byplanlægning

10.000 kr.