medlemsrabatter

Nordisk Korthandel

Som medlem af Arkitektforeningen får du 10% rabat på alle varer hos Nordisk Korthandel, og oveni får du 25% rabat på cykelkort over Danmark
frem til 31. juli 2016.

Nordisk Korthandel er en specialbutik. Her kan du få kort, guider og rejsebøger.

Vejledning til en stærk profil på LinkedIn.

Nedenfor kan du downloade en skræddersyet LinkedIn guide for MAA'er.

At være findbar på nettet med et professionelt visitkort er både vigtigt i forhold til karrierepleje og i forhold til at kunne præsentere sig troværdigt over for kunder og samarbejdspartnere.

Fomo*

Se nye medlemstilbud og de mest brugte medlemsfordele her. Måske opdager du noget, du er gået glip af.

Kontant kursusrabat - procesledelse

Dyrk din faglighed samtidig med, at du udvider dit netværk på ét af Arkitektforeningens mange kurser.

Du får en early bird-rabat på 500 kr. på kurset Procesledelse 1, hvis du tilmelder dig inden 1. marts 2016.

Museum Jorn - rabat på udstillingskatalog

MAA'er får 100 kr. rabat på udstillingskataloget

Ved køb af to entrebilletter til Museum Jorn får du 100 kr. rabat på udstillingskataloget "What Moves Us? Le Corbusier og Asger Jorn i kunst og arkitektur".

MAA-pris 250 kr. Normalpris 350 kr.
Rabatten opnås kun ved fremvisning af medlemskort.

Kataloget indeholder en række artikler af internationale skribenter under flg.

Designmuseum Danmark

Få 50% rabat
på entreen til Designmuseum Danmark.

Designmuseum Danmark (tidligere Kunstindustrimuseet) er et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international, industriel design og kunsthåndværk. MAAere får 50% rabat på entreen.

Museet indsamler og dokumenterer den samtidige udvikling inden for industriel design, møbelkunst og kunsthåndværk.

Få rabat på efteruddannelse

Der er flere måder at opnå rabatfordele på, når du planlægger at deltage i et kursus.

Se i det følgende, hvad der passer til din situation, eller hvordan arbejdspladsen kan gøre det endnu mere fordelagtigt at gå på kursus.

Rabatter og friplads

Diverse tilbud

Her har vi samlet en række rabatter og tilbud som dækker en bred vifte af kategorier til vores medlemmer.

medlemstilbud: Delebil med LetsGo

MAA'er får kontinuerlig rabat på LetsGo delebilskontingent

Som medlem af Arkitektforeningen får du stor rabat på det månedlige kontingent hos LetsGo.

Du kan vælge mellem...

Paustian

15% rabat på kvalitetsmøbler og design til MAA'er

Paustian  tilbyder ét af landets største udvalg af designmøbler, tæpper, belysning m.v. Her finder man det ypperste inden for skandinavisk møbelarkitektur samt et væld af original møbelkunst fra hele verden.

Paustian har knyttet en række designere til vores huse. En del af de produkter der kan ses hos Paustian er tegnet af disse designere og produceres på egen fabrik.