medlemstilbud

Arkitekter inviteres til Folkemøde på Bornholm i juni

Særbus til Allinge eksklusivt for medlemmer af Arkitektforeningen og Forbundet af Arkitekter og Designere (FAOD) lørdag den 18. Juni.

Alle overnatningssteder på Bornholm er for længst meldt fuldt booket. Medlemmer af Arkitektforeningen og medlemmer af FAOD har dog en særlig mulighed for at at tage del i én af landets største demokratiske begivenheder, hvor arkitekturens vigtige betydning også kommer på dagsorden.

Vejledning til en stærk profil på LinkedIn.

Nedenfor kan du downloade en skræddersyet LinkedIn guide for MAA'er.

At være findbar på nettet med et professionelt visitkort er både vigtigt i forhold til karrierepleje og i forhold til at kunne præsentere sig troværdigt over for kunder og samarbejdspartnere.

Designmuseum Danmark

Få 50% rabat
på entreen til Designmuseum Danmark.

Designmuseum Danmark (tidligere Kunstindustrimuseet) er et af Nordens centrale udstillingssteder for dansk og international, industriel design og kunsthåndværk. MAA'er får 50% rabat på entreen.

Museet indsamler og dokumenterer den samtidige udvikling inden for industriel design, møbelkunst og kunsthåndværk.

Beck & Jørgensen

Køb maling direkte hos producenten. Få 40% rabat på maling og 25% rabat på pensler og øvrige malervarer hos Beck & Jørgensen.

Beck & Jørgensen har også allergivenlig maling på hylderne.

Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.

Fra 17 forretninger sælger vi alt, hvad du skal bruge, når du skal male, spartle eller sætte tapet op.

Arkitekturbøger til MAA-pris

Forlaget BOGVÆRKET tilbyder 30% rabat til Arkitektforeningens medlemmer på næsten alle forlagets udgivelser.

Den store omstilling

Bestil Den store omstilling – Fra systemkrise til grøn økonomi af journalist Jørgen Steen Nielsen med MAA rabat lige nu

Den store omstilling viser Jørgen Steen Nielsen, hvordan den nuværende krise ikke bare er en økonomisk krise, men en global systemkrise, hvor økologisk krise, klimakrise og finanskrise spiller fatalt sammen.

Diverse tilbud

Her har vi samlet en række rabatter og tilbud som dækker en bred vifte af kategorier til vores medlemmer.

Medlemsfordele

Medlemskab af Arkitektforeningen giver dig først og fremmest ret til titlen ”arkitekt MAA”, Titlen er et kvalitetsstempel, der kræver en kandidatuddannelse fra en anerkendt arkitektskole samt løbende efteruddannelse.

Når du er medlem hos os, får du også adgang til:

Kurser/ efteruddannelse med rabat