Mindeord

Johannes Exner 1926 – 2015

Mindeord over Johannes Exner af Kim Dirckinck-Holmfeld, Arkitekt MAA, seniorforsker og forfatter

"Johannes Exner er død".

Stod tanken stille, da den besked kom.

Hos mig ja.

Det var naturligt, Johannes var 89 år gammel, og han havde oven i købet levet et meget længere liv, end koncentrationslejrfanger ellers fik tilmålt. Men Johannes?

Mindeord over receptionist Tove Dam

Lørdag den 13. juli gled en mørk sky for sommersolen, da receptionist i Arkitektforeningen i flere end 12 år, Tove Dam, afgik ved døden efter kort tids sygdom.

Af Jane Sandberg, direktør

Mindeord om Henning Larsen

En af de helt store stjerner i faget er gået bort. Arkitekt MAA Henning Larsen er død. Han blev 87 år.

Formand for Akademisk Arkitektforening Natalie Mossin siger:

Allan de Waal, 1938-2012

Mindeord: En af arkitektfagets store formidlere og fortolkere, arkitekten, journalisten, forfatteren, radio- og tv-manden Allan de Waal, er død 74 år.

Af Kim Dirckinck-Holmfeld, arkitekt MAA

Nekrolog: En vital og generøs aristokrat

Jacob Blegvad, 1921-2010. Mindeord af Kim Dirckinck-Holmfeld

En af fagets store skikkelser gik bort i begyndelsen af september måned, 89 år gammel. Jacob Blegvad, der igennem sit virke satte sit umiskendelige præg på Aalborg, hvor han virkede fra begyndelsen af 1950’erne og til en høj alder, den sidste tid som del af C.F. Møllers tegnestue. Mindeord af Kim Dirckinck-Holmfeld.

Jacob var uddannet bygningskonstruktør, og under krigen uddannede han sig til akademisk arkitekt med afgang i 1946. Efter nogle år i udlandet bl.a.

Mindeord om Arkitekt MAA Jacob Blegvad

Arkitekt MAA Jacob Blegvad døde natten til den 3. september 2010, 89 år gammel.