nominering

Nominerede til Renoverprisen 2015

Seks renoveringsprojekter fra alle dele af landet er nomineret til RENOVER prisen 2015. Vinderen kåres d. 3. september.

De seneste tre måneder er 167 indstillede renoveringsprojekter blevet vægtet og vejet af prisens nomineringsudvalg for at finde frem til de bedste projekter. Det er blevet til seks vidt forskellige projekter fra alle hjørner af Danmarkskortet.

De seks projekter er:

Hvem skal have Mies van der Rohe prisen 2013?

Mies van der Rohe prisen er en af de mest præstigefyldte arkitekturpriser. Den uddeles hvert andet år blandt europæiske arkitekter og arkitekturværker. Arkitektforeningen og DANSKE ARK skal nu finde de danske kandidater til prisen for 2013.

Nominerede til Årets Arne 2012

Arkitektforeningen København er værter ved den årlige nytårskur i Arkitekternes Hus den 20. januar, hvor der uddeles den legendariske pris Årets Arne og skåles i bobler.

Årets Arne blev uddelt første gang i 2007 og tidligere har blandt andre Lundgaard & Tranberg, Jan Gehl og den forhenværende kulturminister Brian Mikkelsen modtaget prisen.