Præmiering

København inviterer MAA'er til at stille forslag til bygningspræmiering

Københavns Kommune beder som noget ganske nyt arkitekter MAA´er om at indstille projekter til den årlige bygningspræmiering, hvor nye eksempler på arkitektur og byrum af særlig høj kvalitet i København får anerkendelse.

SIDSTE FRIST: onsdag d. 8. 6. kl. 12.00

Foto: Cykelslangen blev i 2015 blev præmieret i kategorien: bymiljø og anlæg. Fotograf: Rasmus Hjortshøj

Byplanprisen

Dansk Byplanlaboratorium uddeler i samarbejde med Arkitektforeningen Byplanprisen til en kommune, en region eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for at fremme gode og smukke bymiljøer og landskaber.

Arkitekter modtager Akademiets medaljer 2012

Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster, hvis virksomhed udøves gennem Akademiraadet, er statens rådgiver i kunstneriske spørgsmål. Ved Akademiets Stiftelsesfest torsdag den 29. marts 2012 overrækkes Akademiets medaljer.

C.F.Hansen Medaillen

ODENSE: ANSGARGÅRDEN, SØNDRE BOULEVARD 1B

Ansgar Kirke blev opført af Arkitekt Niels Jacobsen i 1892 og Ansgarsalen tilføjet mod vest i 1917.