projektledelse

Få rabat på efteruddannelse

Der er flere måder at opnå rabatfordele på, når du planlægger at deltage i et kursus.

Se i det følgende, hvad der passer til din situation, eller hvordan arbejdspladsen kan gøre det endnu mere fordelagtigt at gå på kursus.

Rabatter og friplads

Knud E. Thomsen

Jeg arbejder som projektchef i Region Hovedstaden på Bornholms Hospital, hvor jeg har ansvaret for til- og nybygninger.

Knud E. Thomsen
Rønne
Medlemtype:
Projektering & Rådgivning Fx tegnestuearkitekt, projekteringsleder, selvstændig rådgiver, partner eller andet inden for området?
Offentlig

Lars Kirkeby

København Ø

Leif Gregersen

Jeg er ansat som afdelingschef i Byggeri og Plan, Teknik og Miljø i Bornholms Regionskommune. Mine arbejdsområder er politisk betjening, bygherrerådgivning, udbud og konkurrencer, Facilities Management, fysisk planlægning herunder kommuneplan/lokalplaner og byggesagsbehandling.
Jeg beskæftiger mig også med tværfaglige udviklingsprojekter indenfor planlægning, områdeudvikling og byggeri.
Derudover strategisk, faglig ledelse og personaleledelse.

Leif Gregersen
Rønne
Medlemtype:
Planlægning & Forvaltning Fx planlægger, myndighedsbehandler, konsulent, kontorchef eller andet inden for området?

Anders Bak

København V