Akademisk Arkitektforening

rabat

Rabat i Arkitektens butikGå på opdagelse i Arkitektforeningens nye webshop Arkitektens Butik – en butik dedikeret til arkitekter og alle med interesse for arkitektur og godt design.

I butikken finder du de nyeste udgivelser inden for arkitekturbøger, internationale magasiner og designprodukter af høj kvalitet.

Den store omstillingBestil Den store omstilling – Fra systemkrise til grøn økonomi af journalist Jørgen Steen Nielsen med MAA rabat lige nu

Den store omstilling viser Jørgen Steen Nielsen, hvordan den nuværende krise ikke bare er en økonomisk krise, men en global systemkrise, hvor økologisk krise, klimakrise og finanskrise spiller fatalt sammen.

Få rabat på efteruddannelseDer er flere måder at opnå rabatfordele på, når du planlægger at deltage i et kursus.


Se i det følgende, hvad der passer til din situation, eller hvordan arbejdspladsen kan gøre det endnu mere fordelagtigt at gå på kursus.

Rabatter og friplads

Første gang er gratis......meld dig ind i det gode selskab


Akademisk Arkitektforening er arkitekternes standsforening. Når du er medlem hos os, må du kalde dig stud. arch. MAA. Som en studiestartsgave forærer vi dig medlemskab af Arkitektforeningen resten af 2013.
Resten af din studietid kan du være medlem for 100 kr. i kvartalet.

Medlemsrabatter

Som medlem af Arkitektforeningen kan du få rabat på bøger og tidsskrifter, tegneartikler, foreningens ferieboliger, forsikring, hotelbesøg, entré til museer samt møbler og design.

Udgiv indhold