Projektering

• No public posts in this group. You must register or login and become a member in order to post messages, and view any private posts.

"Projektering" afholdes som kursus i Arkitektforeningen. Her downloades kursusmaterialet - og diskussioner, inspiration og gode råd kan videregives mellem gruppens medlemmer.

Kurset henvender sig primært til arkitekter og landskabsarkitekter, der arbejder med projektering, store projekter som små, alene eller i teams. Det forventes, at du som arkitekt har været færdiguddannet i 2 – 5 år med min. 1 års projekteringserfaring fra en arkitektvirksomhed eller lignende.