Less is a bore!

Kender du en færdiguddannet arkitekt, der endnu ikke er MAA? Tilmelder du et nyt medlem, giver vi dig en gave som tak for indsatsen.

I Arkitektforeningen er vi godt 7.000 medlemmer, og for at vi kan blive en endnu stærkere standsforening med politisk gennemslagskraft i arkitekturens og arkitekternes tjeneste, vi vil gerne være endnu flere. Derfor giver vi dig en gave, hvis du skaffer et nyt medlem til foreningen*.

Hvorfor MAA?
Som medlem styrker du Arkitektforeningens arbejde for at støtte og udvikle arkitektfaget. Samtidig får du en lang række medlemsfordele:

Faglig udvikling
Få kurser og efteruddannelse med rabat, metorordning, faglige hverv, karrierådgivning og alt det, der styrker din faglighed som arkitekt MAA.

Netværk
I Arkitektforeningen kan du møde godt 7.000 fagfæller fra hele landet: nye kolleger, kommende arbejdsgivere og nye venner. Styrk din profil i MAA-netværket.

Kontante fordele
Som medlem får du rabat på forsikring, Politiken abonnement, bøger og tidsskrifter, efteruddannelse, delebiler, hotelbesøg og ferieboliger, entré til museer samt møbler og design.
Når du har tilmeldt et nyt medlem, giver vi dig en gave som tak for din indsats.

Hvervegave
Gavekort til Paustian i København og Aarhus (Værdi 400 kr.)

* Hververe skal være medlem af Arkitektforeningen og det nye medlem skal være færdiguddannet arkitekt.