Medlemskort og årsrapport er på vej til dig

I slutningen af januar får du et nyt medlemskort til Arkitektforeningen.

Du får også årsrapporten 2017 med et udpluk fra arbejdet i det forgangne år og et blik ind i 2018. Læs formand Natalie Mossins beretning, om lokalafdelingernes fokusområder og nogle af de vigtigste begivenheder i året der gik. Download som PDF her.

Har vi de rigtige oplysninger?
Med kortet følger en opfordring til at opdatere dine medlemsoplysninger (adresse, mail etc.). Du kan enten selv logge på Arkitektforeningens hjemmeside eller kontakte os på mail@arkitektforeningen.dk eller telefon 3085 9000, hvis der er oplysninger, vi skal opdatere for dig.

Dine fordele
Kortet giver adgang til de flere hundrede arrangementer, der afvikles af lokalafdelingerne over hele landet, og med kortet følger desuden en række kontante fordele.

MAA’er får blandt andet fast rabat på 15 % i Arkitektens Butik, en særlig pris på forsikringer med Runa Forsikring, en favorabel rabataftale på Politiken og et 12-måneders abonnement på nyhedsmagasinet Føljeton helt gratis.

Se alle de andre medlemstilbud, som hele tiden opdateres her.