Akademisk Arkitektforening

Arkitektforeningens Årskonference 2017Kom med til Arkitektforeningens Årskonference og få skærpet det faglige blik på arkitekturen som driver af en by for de mange.

Tilmelding
Tilmeld dig her

Boligsituationen i Danmark er løbet helt af sporet. Forskellen på land og by vokser vildere, end de fleste havde forestillet sig. Samtidig kan man konstatere, at den urbaniseringsbølge, vi befinder os i nu, ikke altid får boligbyggeriet til at sprudle af innovationskraft. Kvadratmeterprisen er i steget voldsomt i de større byer, mens den i bedste fald er stagneret på landet.

Hvordan kan det være, og hvordan gør vi noget ved det?

Det er emnet på Arkitektforeningens Årskonference, som i år finder sted fredag den 3. november i Mogens Dahl Koncertsal i København.

Boligområdet er i høj grad et samfundsanliggende, som arkitekten og de folkevalgte er forpligtet til at tage ansvar for.

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) åbner konferencen, og arkitekt MAA Bjarke Ingels er årets festtaler. Desuden inviterer chefredaktør Lars Trier Mogensen fra Føljeton til debat om, hvordan situationen på Christiansborg og i kommunerne påvirker arkitektstanden.

Vi har også inviteret en række forskellige aktører og fagligheder til at kaste et blik på boligområdet og give deres bud på fremtiden. Mød blandt andet direktør for Boligøkonomisk Videnscenter Curt Liliegreen og direktør for Danmarks Almene Boliger Bent Madsen, udviklingschef Mia Manghezi i PensionDanmark samt filantropidirektør i Realdania Anne Skovbro.

Programmet starter kl. 12.30 og fortsætter til 18.30. Vi slutter af med en festlig middag fra kl. ca. 20.00.

Pris
Konference (MAA'er): gratis
Konference (ikke medlem): 2.000 kr.
Konferencen (medlemmer af DL, FAOD): 1.000 kr.
Festmiddag (MAA'er): 300 kr.
Festmiddag (stud.arch., senior og ledig MAA): 200 kr.
Festmiddag (øvrige): 500 kr.

Bemærk!
Vi opkræver "no-show" gebyr på 500 kr. ved afbud senere end 27. oktober 2017.

Tilmelding
Tilmeld dig her

Foto: Urban Rigger af BIG. Foto: Laurent de Carniere  

Type: 
Konference, seminar og lign.
Dato: 
Fre, 03/11/2017
Tidspunkt: 
kl. 12.30-?

Sted

Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300
København S

Kommentarer