Akademisk Arkitektforening

Arkitektforeningens Årskonference 2017Kom med til Arkitektforeningens Årskonference og få skærpet det faglige blik på arkitekturen som driver af en by for de mange.

Tilmelding
Tilmeld dig her

Boligsituationen i Danmark er løbet helt af sporet. I storbyerne stiger kvadratmeterprisen voldsomt, mens den i bedste fald er stagneret på landet.
Og forskellen mellem land og by vokser vildere, end de fleste havde forestillet sig.

Arkitekter spiller en stor rolle i udviklingen af fremtidens byer – fra overordnet byplanlægning til den enkelte bolig. 

Derfor sætter Arkitektforeningen fokus på boligsituationen og arkitekternes rolle, når foreningen afholder årskonference den 3. november.

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) åbner konferencen, og arkitekt MAA Bjarke Ingels er årets festtaler. Desuden inviterer chefredaktør Lars Trier Mogensen fra Føljeton til debat om, hvordan situationen på Christiansborg og i kommunerne påvirker arkitektstanden.

Vi har også inviteret en række forskellige aktører og fagligheder til at kaste et blik på boligområdet og give deres bud på fremtiden. Mød blandt andet direktør for Boligøkonomisk Videnscenter Curt Liliegreen og direktør for Danmarks Almene Boliger Bent Madsen, projektudviklingsdirektør i PensionDanmark Mia Manghezi, filantropidirektør i Realdania Anne Skovbro og partner, professor (Adj.) i Henning Larsen Signe Kongebro.

PROGRAM
Programmet starter kl. 12.30 og fortsætter til 18.30. Vi slutter af med en festlig middag fra kl. ca. 20.00. Læs det fulde program her.

Pris
Konference (MAA'er): gratis
Konference (ikke medlem): 2.000 kr.
Konferencen (medlemmer af DL, FAOD): 1.000 kr.
Festmiddag (MAA'er): 300 kr.
Festmiddag (stud.arch., senior og ledig MAA): 200 kr.
Festmiddag (øvrige): 500 kr.

Bemærk!
Vi opkræver "no-show" gebyr på 500 kr. ved afbud senere end 27. oktober 2017.

Tilmelding
Tilmeld dig her

Foto: Urban Rigger af BIG. Foto: Laurent de Carniere  

Type: 
Konference, seminar og lign.
Dato: 
Fre, 03/11/2017
Tidspunkt: 
kl. 12.30-?

Sted

Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300
København S

Kommentarer