Akademisk Arkitektforening

Japansk GuldpalmefilmArkitektforeningen Nordjylland inviterer en tur i BIFFEN med Gulpalmevinderen SHOPLIFTERS .


Filmen vandt prisen til Cannes Film Festival 2018 og er instrueret af den japanske mesterinstruktør Hirokazu Kore-eda, der altid har familien i centrum. 

Dramaet handler om en familie af småsvindlere, der bor i udkanten af Tokyo, der på kærlig vis hustler sig igennem hverdagen. En aften finder faren og moren en lille forsømt pige, der altid synes at være alene hjemme. De beslutter sig for at tage det sultne barn til sig, og inden længe er pigen en del af familien.Men boblen må desværre briste på et eller anden tidspunkt. Først og fremmest fordi deres ulovlige livsstil altid er i fare for at blive opdaget, dernæst fordi den lille piges forældre begynder at lede efter hende. 

Se trailer HER 

Forestillingen starter med "gløgg og æbleskiver på balkonen" i BIFFEN og det er gratis at deltage.  

Filmvisningen er en "Kickstart "på det Japantema som kommer til at danne rammen om flere arrangementer i løbet af foråret 2019, hvor der vises arkitekturfilm og afholdes Symposium. Vi annoncerer løbende, så hold godt øje. 

Der er max 50 pladser I BIFFEN, men du kan reservere en plads ved at sende en mail til: riemalling@gmail.com SENEST den 29.november. 

Tid:
Kl. 15.00 - 17.30

Sted:
BIFFEN
Nordkraft
Aalborg 

Type: 
Lokalafdelingsarrangement
Dato: 
Lør, 08/12/2018

Kommentarer