Akademisk Arkitektforening

OPLEVELSESØKONOMI PÅ FREMTIDENS HERREGÅRDArkitektforeningen Østifterne og Fynske Planlæggere inviterer til rundvisning og oplæg på Herregården Broløkke og restaureringscenteret Hverringe.

Hverringe Gods er kendt for deres aktive arbejde med bygningsbevaring og videreformidling af de gamle håndvækstraditioner – et arbejde, som Hverringe i kraft af sin velbevarede fremtoning i sig selv er et eksempel på.

Vi starter med en rundvisning på Herregården Broløkke, som er startet op som et filantropisk egnsudviklingsprojekt, der skal skabe liv og energi i lokalområdet. Centerleder Dorte Øllegaard Utecht vil fortælle om bevaringen af bygningerne, og fortælle hvordan Hverringe Gods arbejder med oplevelsesværdier og nye tiltag i landområderne.

Herefter går vi videre til restaureringscenteret, hvor vi skal høre om hvordan Hverringe Gods arbejder med praktisk bygningsbevaring i 1:1, herunder hvordan de vil skabe nemmere adgang til gode materialer bygge bro mellem viden og praksis blandt andet i samarbejde med eksisterende videncentre og byggemarkeder.

Tilmelding:
Senest den 10. augsut til Hanne Raunsmed på hanan@fmk.dk 

Antal deltagere 25 (først til mølle).

Tid:
Kl. 17-20

Sted:
Hverringevej 185
5300 Kerteminde
Mødested:parkeringspladsen ved restauringscenteret Hverringe.

Læs mere hos hverringe.dk

Foto: Jørgen Jørgensen

Dato: 
Tor, 22/08/2019

Kommentarer