Akademisk Arkitektforening

PRIX BLOXHUB INTERACTIVE


Ny international pris skal uddeles i Danmark. Den sætter fokus på, hvordan vi skaber ’Liveable Cities’ ved hjælp af digital teknologi. Den 21. og 22. maj afholdes der et 2-dages syposium omkring BLOX i København. 

PRIX BLOXHUB Interactive er en international konkurrence og prisuddeling samt et to-dages symposium, der kommer til at foregå i og omkring BLOX i København d. 21.-22. maj 2019. Konkurrencen tager udgangspunkt i FN’s verdensmål 11, som handler om at gøre byer mere inkluderende, sikre, robuste og bæredygtige – blandt andet gennem samarbejde og integrerede løsninger.

”Hvis vi gerne vil skabe gode, bæredygtige byer, som imødekommer de udfordringer byerne har globalt, så er det helt afgørende, at vi bliver bedre til at arbejde tværfagligt og integrere digital teknologi i udviklingen af vores byrum. Det vil vi gerne sætte fokus på med konkurrencen her”, siger Torben Klitgaard, der er direktør i BLOXHUB og en af parterne bag PRIX BLOXHUB Interactive.


Billetter
Du finder billetter via linket her.
Der er 20 procent i rabat til MAA'er. Vi har 50 billetter, så det er efter princippet "først til mølle". 
Indtast koden: BLOXHUBInteractive-MAA


Program
Programmet for BLOXHUB Interactive-Symposiet i København den 21. og 22. maj er offentliggjort. Den brede vifte af oplægsholdere, som blandt andet tæller den engelske arkitekt Sir Peter Cook, Københavns nye stadsarkitekt Camilla van Deurs og CEO hos Gehl Helle Søholt, vil udforske og diskuterer de udfordringer, der følger med den stigende urbanisering. 

Se det fulde program her.

 

 

Type: 
Konference, seminar og lign.
Dato: 
Tir, 21/05/2019
Slutdato: 
Ons, 22/05/2019

Sted

BLOX
Frederiksholms Kanal 30
1220
København

Kommentarer