Legater og Fonde

Arkitektforeningens legater 2018

Søg legat til uddannelse og forskning.

Er du MAA’er, og har du et ønske om at videreuddanne dig eller om at udforske et særligt område nøjere men ikke midler til at gennemføre projektet? Så kan du søge støtte gennem Arkitektforeningens legatpulje.

Legatpuljen er i år på 100.000,- kr., og er doneret af Lemvigh-Müller Fonden.

Legaterne uddeles til MAA’ere og primært til studierejseformål, videre- og efteruddannelsesformål for studerende eller allerede færdiguddannede samt videreudvikling af forskningsprojekter eller forberedelse af forskningsprojekter.

Ansøgningsfrist: 7. maj 2018

Årets legatemne er FN's 17 verdensmål
Ansøgninger, der beskæftiger sig med et eller alle FN’s 17 verdensmål, vil blive foretrukket.

Verdensmålene udgør 17 konkrete forpligtende mål, som vi i Arkitektforeningen gerne vil blive kloge på og udbrede kendskabet til, så vi kan finde ud af, hvordan vi som stand kan indarbejde dem i vores daglige arbejde - uanset hvor og hvordan vi arbejder som arkitekter.

Svar kan forventes i uge 25.

Ansøgningsskema
Download ansøgningsskema, udfyld det og mail det til Annette Blegvad på ab@arkitektforeningen.dk

Ansøgningsskema

Er der uddybende CV og begrundelse, vedhæftes det samme mail.

Få info om legater
Meld dig ind i netværksgruppen Legater og Fonde (kun MAA'er, så adgang kræver login), hvor du kan finde en liste over øvrige legater og deres ansøgningsfrister.

Som medlem af gruppen får du også direkte besked, når der komme nye legater og fondsmuligheder til.

Understøttelsesfondet
Medlemmer af Arkitektforeningen har mulighed for at søge Understøttelsesfondet om legater i henholdsvis maj og november.

Se her hvem der har modtaget de seneste års legatpuljer fra Arkitektforeningen:

Legater 2017

Legater 2016