Building Green 2016

Arkitektforeningen på Building Green

Building Green er det førende danske event indenfor bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet. Building Green har gennem de sidste 6 år dannet rammerne for den danske byggebranche, til at mødes, lære, opdage nye innovative løsninger og få inspirerende ideer med hjem.

I år går Building Green skridtet længere end alene at fokusere på selve bygningen, men sætter det også i sammenhæng med det bebyggede miljø, med temaet “Byggeriet i det bæredygtige byrum”.

Årets program indeholder igen over 100 talere, fordelt på seminarer, debatter og keynote indlæg på hovedscenen. I år gæster mange internationale talere Building Green, se det fulde program her – og husk at tilmelde dig, det er gratis!