Copenhagen Architecture Festival

Fra den 3.-16. maj kan du komme med til Copenhagen Architecture Festival (Cafx) i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Som arkitekt MAA får du 20 procent på alle arrangementer i programmet.

I samarbejde med Cafx præsenterer Arkitektforeningen en række arrangementer på festivalen.

Legislating Architecture
København fredag den 4. maj kl. 16.45
Se to film og hør arkitekten Arne Brandlhuber og filminstruktøren Roths liverefleksioner over forsknings-og filmprojektet Legislating Architecture, der undersøger udviklingen af arkitektfaget, vores boliger og vores byer.

Moriayama-san

Aarhus tirsdag den 8. maj kl. 17.00
Filmen følger den japanske amatørkender af kunst, arkitektur og musik, der bor i et af japansk samtidsarkitekturs berømteste værker, Moriyama-huset, i Tokyo bygget af Pritzker-prisvinder og SANAA-partner Ryue Nishizawa i 2005.

Introduktion til den danske pavillon i Venedig
København onsdag den 9. maj kl. 16.00
Få et smugkig bag kulissen og vær blandt de første til at høre om det danske bidrag til årets Venedig Bienale, der åbner i slutningen af maj.

Mon Incle - Jacques Tati
København fredag den 11. maj kl. 16.45
Fransk komedie-klassisker om clashet mellem rationel modernistisk arkitektur og menneskets uberegnelighed.

Mød Anupama Kundoo
København tirsdag den 15. maj kl. 19.00
Arkitektforeningen viser eksklusivt for medlemmer filmen ”Reading Architecture Practice Mumbai” om byudviklingen i Mumbai fortalt gennem en håndfuld yngre tegnestuer.

Medlemmer af Akademisk Arkitektforening får 20% rabat på billetten til biografvisninger mm. mod fremvisning af gyldigt medlemskort i billetsalget.
Se hele programmet her.