Har du brug for en mentor?

Langt over 100 arkitekter har indtil nu benyttet sig af Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og har fået en erfaren fagfælle som sparringspartner.

Til forskel fra en coach, der kan hjælpe med mere generel afklaring af karrieremål, så kan en mentor bruges til meget praksisnære diskussioner:

"Hvordan skifter jeg fagligt spor, hvad kræver det at blive leder, hvordan tackles dén opgave, hvilket kursus kan du anbefale, hvad skal jeg have været igennem for at kunne påtage mig dén rolle i virksomheden?” osv.

En mentor har specifikke erfaringer og kontakter fra et fagligt miljø, som kan være guld værd at trække på i karriereovervejelser.
En mentor skal du gøre brug af, hvis du ønsker dybdegående diskussioner af dit særlige fagfelt. Har du brug for faglig sparring på sporskifte, på videreuddannelse, på forretningsudvikling eller noget helt andet, så kan en mentor være et godt sted at starte.

Mentorprogrammet er et eksklusivt fagligt udviklingsrum – og så er det tilmed gratis for Arkitektforeningens medlemmer.

Læs her interviews med mentorer og mentees og få mere info

Foto: Nana Reimers