Personlig feedback betyder meget

Arkitekt MAA Jacob Fischer ledte efter et kursus, der kunne styrke hans ledelsesmæssige kompetencer og valgte Introduktion til ledelse hos Arkitektforeningens Efteruddannelse. Her blev han bevidst om både styrker og svagheder – en indsigt, som Jacob Fischer har haft stor gavn af som indehaver af tegnestuen GHB landskabsarkitekter.

Hvad fik du med hjem fra kurset?
En lang række konkrete redskaber og en øget bevidsthed om mine kompetencer som leder. En af dagene havde vi fokus på feedback.  Her fik jeg blandt andet nogle effektive metoder og redskaber til, hvordan jeg giver - og modtager - feedback. Nogle af disse redskaber har jeg kunne bruge direkte i mit arbejdsliv, mens andre ligger mere hinsides det brugbare, men var sjove og meningsfulde at deltage i under kurset.

Hvordan har du brugt kurset i din hverdag?
Jeg er blevet langt mere bevidst om mine styrker og svagheder, og hvordan jeg agerer i forhold til både medarbejdere og klienter. Desuden har jeg opdaget, hvor vigtigt det er at videreuddanne sig.

Hvorfor meldte du dig til kurset?
Jeg tilmeldte mig kurset for at opkvalificerer mine kompetencer som leder.  Jeg er indehaver af GHB landskabsarkitekter, og derudover er jeg involveret i en lang række øvrige aktiviteter, som fx Kunstakademiets Arkitektskoles aftageudvalg. Her er det også en klar fordel at kende sine ledelsesmæssige og personlige styrker og svagheder.
Kurset giver en generel introduktion til ledelse og jeg vil anbefale det til alle, der har samme position og samme behov som mig.