Trylletromler mock-up

Københavns Tekniske Skole er gået igang med at bygge en mock-up af vinderforslaget i Arkitektforeningens konkurrence "Pavilion MAA 1:1". I februar 2013 inviterede Arkitektforeningen alle interesserede til at deltage i en åben projektkonkurrence om en midlertidig pavillon til Kongens Have.

Mentor på rette tid og sted

Arkitektforeningens mentorprogram har rundet de 200 koblede par og er en unik faglig udviklingsmulighed for medlemmerne. Arkitekt MAA Martin Kallesøe søgte en mentor for at få sparring på at drive enmandstegnestue. Han blev koblet med Arkitekt MAA Jan Villumsen, der er projektleder i Rambøll.

Har du brug for en mentor?

Langt over 100 arkitekter har indtil nu benyttet sig af Arkitektforeningens mentorprogram 1:1 og har fået en erfaren fagfælle som sparringspartner.

Til forskel fra en coach, der kan hjælpe med mere generel afklaring af karrieremål, så kan en mentor bruges til meget praksisnære diskussioner:

"Hvordan skifter jeg fagligt spor, hvad kræver det at blive leder, hvordan tackles dén opgave, hvilket kursus kan du anbefale, hvad skal jeg have været i

ARKITEKTERNES EFTERUDDANNELSE

Se Arkitektforeningens aktuelle kursusudbud i menuen til venstre under 'Kursusoversigt'.

Vil du have en mail, når der er kurser på vej? Også hvis du ikke er medlem af Arkitektforeningen, men alligevel gerne vil høre nærmere om vores kurser?

Tilmeld dig vores kursusmails her.