arkitekternes efteruddannelse

"Arkitektbranchen har behov for et tilbud som +2"

”You had me at Kreative Videnvirksomheder”

Creative Director hos MovieStarPlanet, Bjarke Brint, kalder sig selv for ”en kreativ nomade af natur”, og for Bjarke har Arkitektforeningens efteruddannelseskursus ”Ledelse i kreative videnvirksomheder” været en sand øjenåbner i forhold, den kommercielle side af lederrollen –   med årsregnskaber og budgetter som kreative discipliner, der kan bruges strategisk og analytisk.

Af Anne-Marie Bendix Gregersen

Computerspilsbranchen er en forholdsvi

Når det er vigtigt med utraditionel ledelse og bløde værdier

Behov for fælles kodeks og værktøjer i ledelsesgruppen fik teamleder hos Årstiderne Arkitekter i Silkeborg, bygningskonstruktør Allan Overkær Christensen, til at tage på LKVV-kursus ligesom de andre ledere på tegnestuen.

Af Anne-Marie Bendix Gregersen

Efter at have været på forskellige lederkurser kan teamleder hos Aarstiderne Arkitekter i Silkeborg, bygningskonstruktør Allan Overkær Christensen (39 år), kun fremhæve Arkitektforeningens efteruddan

"En god tekst er som et godt byggeri"

+2 professionaliserer både arkitekt og virksomhed

I det tidlige forår 2017 blev +2 et permanent efteruddannelsestilbud til unge arkitekter.

+2 har været flere år undervejs. Faget glæder sig, for det kommer ikke blot den enkelte arkitekt til gode at kunne opgradere sig fagligt – også tegnestueindehaverne vil mærke udbuddet af unge arkitekter, der har bedre indsigt i fagets vilkår og projekters udførelse.

Projektleder, arkitekt MAA Jakob Brøndsted uddyber som forløbets fagligt ansvarlige:

Få styr på arkitektarbejdets vigtigste grundlag

At kende Bygningsreglementet er nødvendigt for at kunne holde idé og virkelighed op mod hinanden og for at kunne arbejde sammen på lige fod med byggeriets øvrige parter. Riv en dag ud af kalenderen - få styr på reglerne og undgå fejl.

Kurset Basisviden om Bygningsreglementet giver dig det vigtigste overblik på en enkelt dag. Vi har spurgt underviser Asger Juul, arkitekt MAA, hvad du får med hjem fra kurset.