arkitektkonkurrencer

Byens saloner: 25.01

Konkurrencerådgiver Bent Kolind takker af

Den målbare og den mærkelige mand - debat om projektkonkurrencens fremtid

Ny publikation undersøger kvalitet i udbudsprocesserne

Realdania og Bygherreforeningen har i samarbejde med Arkitektforeningen udarbejdet et debatoplæg, der undersøger fire udvalgte konkurrenceforløb. Debatoplægget viderebringer en række konkrete erfaringer og oplevelser fra de involverede bygherrer, arkitekter, konkurrencerådgivere og fagdommere.

ARKITEKTER SKAL GIVE MODSPIL – IKKE JAMRE

Arkitektfirmaer skal arbejde mere strategisk og højne værdien i arkitektkonkurrencer, mener Anders Holst Jensen, partner i JJW arkitekter.

”Hvad enten man har rollen som opdragsgiver eller tilbudsgiver, har vi som samfund en fælles interesse i, at omkostningerne ved konkurrenceudsættelse af offentlige byggerier bliver så små som muligt.

Ny undersøgelse viser, at Arkitektur skaber social forandring

Et studie gennemført af Akademisk Arkitektforening og Københavns Kommune dokumenterer evidens for, at strukturelle forandringer i arkitekturen løfter socialt udsatte boligområder radikalt.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Konkurrencer og det nye EU-udbudsdirektiv: Hvad er konsekvenserne?

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen inviterer til seminar i Aarhus den 21. oktober kl. 14-17. Sæt kryds i kalenderen allerede nu

Seminaret om det nye direktiv trak fuldt hus i Arkitekternes Hus i København den 28. maj. Nu gentager vi nu successen i det jyske.

Hjælp på vej til offentlige bygherrer

I dag er den offentlige bygherre ikke klædt nok på til byggeprojekter med komplekse udbudsregler og stigende krav.
Derfor er der hjælp på vej.

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen udvider nu samarbejdet om kvalitetssikring i arkitektkonkurrencer med blandt andet efteruddannelse, der skal adressere de konkurrenceformer, man bruger i det offentlige, over for behovet i de enkelte projekter.

Er din virksomhed et wildcard?

Som arkitektvirksomhed i etableringsfasen kan du oprette en wildcard-profil. Virksomheden skal blot opfylde fire enkle kriterier:

Build What Here

En uge hver sommer flytter 100.000 mennesker ind på en mark uden for Roskilde og danner sammen verdens største midlertidige by.