kyst

REGERINGEN HAR LYTTET: STOR ROS TIL NY PLANLOV

Arbejdet på at skaffe Danmark en ny planlov, der styrker vækst, trivsel og velfærd i by og land har båret frugt.

Udpluk fra planlovsaftalen

I dag indgik regeringen, Socialdemokraterne, Konservative og Dansk Folkeparti en længe og med spænding ventet planlovsaftale. Hele aftaleteksten findes her. Det følgende er et udpluk af relevante passager

Arkitektforeningen og planlovsdebatten

Debatten om planloven kører på de høje nagler i disse dage.

Ny bydel i Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By indgår partnerskab om udviklingen af en helt ny bydel sydøst for Ringkøbing.

I samspil med den kystnære natur vil partnerne skabe bæredygtig og nytænkende byudvikling af høj kvalitet. Kvaliteter, der vil understøtte hele kommunens udvikling og bidrage til at fastholde og tiltrække borgere.

Stedet tæller

Ny kampagne satser på yderområdernes potentialer

Smukke landskaber, udstrakt kyst, velbevaret bygningsarv, lokalt engagement og plads til udfoldelse. Danmarks yderområder er rige på stedbundne potentialer. Med den 5-årige kampagne Stedet Tæller ønsker Realdania at vise nye veje til, hvordan man kan forbedre livskvaliteten i yderområderne med udgangspunkt i de særlige kvaliteter og potentialer, som findes netop her.