mentor

Kursusoverblik og karriererådgivning

Mangler du overblikket over, hvilke mulige retninger din karriere kan tage, eller har du brug for hjælp til at finde det rette kursus, så er der flere løsninger. Læs her, hvordan du gør brug af mulighederne.

Mentor for nyuddannede

Mentor på rette tid og sted

Arkitektforeningens mentorprogram har rundet de 200 koblede par og er en unik faglig udviklingsmulighed for medlemmerne. Arkitekt MAA Martin Kallesøe søgte en mentor for at få sparring på at drive enmandstegnestue. Han blev koblet med Arkitekt MAA Jan Villumsen, der er projektleder i Rambøll.

ARKITEKTERNES EFTERUDDANNELSE

Se Arkitektforeningens aktuelle kursusudbud i menuen til venstre under 'Kursusoversigt'.

Vil du have en mail, når der er kurser på vej? Også hvis du ikke er medlem af Arkitektforeningen, men alligevel gerne vil høre nærmere om vores kurser?

Tilmeld dig vores kursusmails her.