minister

Arkitektforeningen i dialog med nye ministre

I Arkitektforeningen holder vi øje med, at regeringen gør de gode intentioner om kreativ vækst og grøn omstilling til konkret virkelighed. Der er nemlig brug for politisk handling inden for de kreative erhverv, hvis ikke væksttoget skal køre igennem Danmark uden stop.

Den grønne omstilling

Nej tak til bevaringsfundamentalisme, ja tak til strategi og samarbejde

Omgivet af væve under loftet på Allinge bibliotek, var Arkitektforeningen værter ved et velbesøgt arrangement, med fokus på arkitektur og arkitekturpolitik som vækstfremmer i Udkantsdanmark i anledning af Folkemødet 2012.

Tag med Arkitektforeningen på Folkemøde

Fra den 14. – 17. juni løber folkemødet på Bornholm af stablen for anden gang. Arkitektforeningen er igen i år med til at sætte dagsordenen for debatten

Folkemødet tiltrak i 2011 mere end 10.000 besøgende; 72 partier, virksomheder, foreninger og organisationer arrangerede til sammen over 250 events i form af debatter, seminarer, taler, kulturelle arrangementer og workshops, og mødet er blevet kaldt for et af landets vigtigste debatfora.

Vil du være rådgiver for kulturministeren?

Kulturminister Uffe Elbæk (R) vil samle en gruppe af 10 unge talentfulde, kritiske og udfordrende rådgivere under 25 år.

Kulturministeren ønsker at få overraskende gode råd og skarpe anbefalinger om, hvordan unge ser på emner som medier, digitalisering, sport, iværksætteri, kulturscenen, kreative uddannelser, kulturinstitutioner etc. og give ministeren et indblik i, hvad kulturpolitik betyder for de unge, som udgør fremtidens Danmark.

?/!: Uffe Elbæk

Arkitektforeningen har sat kulturminister uffe Elbæk (R) stævne til en snak om arkitekturpolitik, kunststøtte og vækst.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Hvad kan kulturen – og især arkitekturen – gøre for et Danmark i økonomisk krise?

?/!: Ida Auken

Arkitektforeningen har sat miljøminister Ida Auken (tidl. SF, nu R) stævne til en snak om planlov, miljø og bæredygtighed.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Hvordan vil du arbejde for, at Planloven bliver mindre bureaukratisk og et bedre værktøj at arbejde med?

Årsrapport 11