proces

Kolding
Studentermedarbejder, SIGNAL Arkitekter
Medlemtype:
Proces- & Produktudvikling Fx designer, proceskonsulent, udviklingskonsulent, produktudvikler eller andet inden for området?
Offentlig

Et stort skridt på vejen til professionalisering

For de, der gerne vil gå projekteringsvejen på tegnestue, er grundkurset Projektering et godt sted at starte. Kursusleder Per Zwinge
forklarer her, hvad man som kursist kan forvente af kurset:

Strateg med arkitektbaggrund

Arkitekt MAA og ph.d. Irene Lønne har siden marts 2011 været ansat hos Innovationsbureauet Hatch & Bloom. Bureauet har 12 medarbejdere og arbejder med branding, kommunikation, servicedesign, strategi og innovation. Irene Lønne tog afgang fra Arkitektskolen Aarhus i 1990 og har en massiv erhvervserfaring bag sig – også som bygningsarkitekt.

Af Helle Lorenzen, journalist (DJ)

Ellen Kathrine Hansen

Charlottenlund

Birger Lilja Kristoffersen

Afgang fra Kunstakakademiet 1980 og siden arbejdet 20 år som regionplanlægger i Vejle Amt, 1 år som kommuneplanlægger i Vejle Kommune, 3 år som plankoordinator i Trekantområdet og ét år (2012) som byplankonsulent hos COWI, Vejle afd. Har i 10 år været ansat som planlægger i Kujalleq Kommune i Grønland, de sidste 4 år som Planchef. Er i 2017 gået på fleksibel efterløn og arbejder ad hoc som byplankonsulent.

Birger Lilja Kristoffersen
Vejle
Medlemtype:
Planlægning & Forvaltning Fx planlægger, myndighedsbehandler, konsulent, kontorchef eller andet inden for området?
Offentlig

Mette Loiborg

Offentlig bygherre/byggekonsulent p.t. med særligt fokus på kommunikation og implementering af innovationsprojekter på Nyt Psykiatrisk Sygehus Slagelse. Interesser er projektudvikling, procesledelse, teamudvikling, risikohåndtering, social- og sundhedsbyggeri.

Mette Loiborg
København V

Rasmus Brønnum

Cand.Arch. med bred faglig profil og mere end 8 års erfaring. Efter kortere årrække med selvstændig virksomhed og længere tids ansættelse på C.F. Møller, og mindre tegnestuer som EFFEKT og Per Kristensens Tegnestue og RUBOW, har jeg opnået et bredt kendskab til fagets arbejdsprocesser og de udfordringer som en moderne tegnestue står overfor. Skitsering, Projektering og proces.

Rasmus Brønnum
København V
Arkitekt maa, RUBOW arkitekter
Medlemtype:
Projektering & Rådgivning Fx tegnestuearkitekt, projekteringsleder, selvstændig rådgiver, partner eller andet inden for området?

Lis Strunge Andersen

Valby

Jan Abildskov Petersen

Vanløse
arkitekt maa, AI gruppen A/S

ARKITEKTERNES EFTERUDDANNELSE

Se Arkitektforeningens aktuelle kursusudbud i menuen til venstre under 'Kursusoversigt'.

Vil du have en mail, når der er kurser på vej? Også hvis du ikke er medlem af Arkitektforeningen, men alligevel gerne vil høre nærmere om vores kurser?

Tilmeld dig vores kursusmails her.