sport

Er guldet gemt under græsset?

carlberg/christensen inviterede fredag d. 24. oktober til debatten Er foreningerne byplanlægningens glemte guld? på Papirøen i København.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Pulsen i Salling: Vinderteamet er fundet

Arkitektvirksomhederne ELKIÆR + EBBESKOV Arkitekter og SEA samt ingeniørvirksomheden Bascon vandt projektkonkurrencen om at tegne fremtidens bæredygtige multihus kaldet "Pulsen i Salling", beliggende i landsbyen Balling i Skive Kommune.

Indstillinger til Idrættens Arkitektpris 2011

Alle kan indstille forslag til kåringen af Danmarks bedste idrætsarkitekt. Idrættens Arkitektpris gives til en arkitekt eller tegnestue, der har gjort en samlet indsats for at skabe smukke og funktionelle rammer omkring dansk idrætsliv.

Siden starten af det 21. århundrede har de danske idrætsarkitekter fået fokus på, at idrættens bygninger skal være baseret på arkitektur, der understøtter glæden ved idræt.

Hvordan skal Pulsen se ud?

Det er nu muligt at deltage i Lokale- og Anlægsfondens konkurrence om at tegne multihus til idræt, kultur og andre fritidsaktiviteter. Et hus, der skal byde på nye og overraskende bud på integration af bæredygtige helhedsløsninger og arkitektonisk formgivning.

Konkurrencens udgangspunkt er det kommende multihus ”Pulsen” i Balling, der ligger i Skive Kommune.