Kursusoversigt

Vil du kun se kurser inden for en bestemt kategori?
Så brug kategorivælgeren herunder ...

Hvis du ikke er medlem af Arkitektforeningen, men alligevel gerne vil informeres om vores kurser, så tilmeld dig vores kursusmails her

Oversigt

Transformation af nyere tids arkitektur

Fra 60'er beton til kulturarv. På dette kursus får du grundigt kendskab til nye arkitektoniske strategier og byggetekniske løsninger, som er rettet mod transformation af nyere tids arkitektur.

Procesledelse II

Vi tager fat i de erfaringer, du har gjort dig fra Procesledelse I, og får forankret teori og praksis i relation til din hverdag.

Projektering

Få grundlæggende viden om delelementerne i generel projektering.

Strategisk procesdesign

Kurset fokuserer på, hvordan du arbejder strategisk med udviklingsprocesser i komplekse byggesagssammenhænge.

Skriv bedre tekster - fang din målgruppe

Få redskaber fra den journalistiske værktøjskasse

Procesledelse I

Med udgangspunkt i konkret og anvendelig teori giver kurset dig indsigt i din egen påvirkning af de faglige samarbejdsrelationer, du indgår i. Du får endvidere præsenteret værktøjer til at styre en proces i dens forskellige faser.

Arkitekten i debatten

Bliv klædt på til at blande dig i den faglige debat om arkitekturen og byplanlægningen i Danmark.

Basisviden om Bygningsreglementet

Få en generel indføring i Bygningsreglementet som værktøj.

LKVV - Ledelse i kreative videnvirksomheder

Bliv rustet som leder på Danmarks eneste lederudviklingsprogram målrettet kreative videnvirksomheder, både offentlige og private.

Energirenovering af fredede og bevaringsværdige bygninger

Kurset giver dig metodiske redskaber og konkret praktisk viden om de særlig løsninger og erfaringer, der skal anvendes, når fredede og bevaringsværdige bygninger skal energirenoveres, uden at de mister deres unikke kvaliteter.

Professionel kreativitet

Kurset henvender sig til arkitekter og andre, som lever af deres kreative evner og derfor har et behov for at fastholde den og samtidig kunne kommunikere den ud som den professionalitet, man kan levere i et projekt.

LAK - Ledelse af Arkitektonisk Kvalitet

Bliv fagligt og personligt rustet til at lede projekter med fokus på den arkitektoniske kvalitet.