Arkitekturens rolle i fremtidens klima

Den franske arkitektforening Le CIAF (Conseil pour l'International des Architectes Français), har lavet en lille film fra COP21 i Paris: Les architectes ont pris la parole - the architects took the floor.

Ny regering - Dette er relevant for arkitektstanden

#Danmarks bedste kulturmiljø

Fotokonkurrence i Arkitektforeningen

Vær med til at fejre alskens aspekter af arkitekturen på Arkitekturens Dag mandag den 7. oktober, hvor temaet er arkitekturpolitik og kulturmiljøer.

Tag et billede af dit yndlingssted #Danmarksbedstekulturmiljø og del det på Instagram med en kort motivation for, hvorfor netop dette sted er værdifuldt.

Hovedpræmien er et kroophold for to personer i UNESCO- og honningkagebyen Christiansfeld.

Bliv fagmakker

Har du lyst til at inspirere en ny generation af arkitekter, og stille din erfaring og nysgerrighed til rådighed for én af årets nye dimittender?

Arkitekturens værdi i fokus på Folkemødet

Arkitektforeningen deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm. Ud over at være medvært for fire arrangementer er vi repræsenteret i andre organisationers debatter om arkitektonisk kvalitet, bæredygtigt byggeri og FN's verdensmål.

Fart på kommunal arkitekturpolitik

Med et nyt ambitiøst projekt vil Arkitektforeningen og Byplanlaboratoriet hjælpe kommuner til at øge kvaliteten i det byggede miljø.

Klædt på til den tekniske snak

Pludselig er der gået fem år med spændende projekter på en tegnestue, og chancen for at spørge, hvor en dampspærre sidder, er forpasset. Og hvad gør man så?

Upcycling på Roskilde Festival

Af Martin Yhlen

Hvad gør man som festival ved de enorme mængder affald, når man ønsker at være bæredygtig? – man tænker cirkulært

Danmark har brug for regional planlægning

Den regionale planlægning er en forudsætning, hvis vi skal sikre en større sammenhængskraft i vores samfund – på tværs af by og land og på tværs af sociale skel.

Af Lars Autrup, direktør i Arkitektforeningen

AART vinder idekonkurrence om rammerne for Gladsaxes nye sundhedshus

Tre teams har budt ind på opgaven om at skabe et nyt byområde, som i fremtiden kan blive del af en ny port til Buddinge. Arkitektforeningen har været konkurrencerådgiver og udpeget fagdommere (Illustration: Situationsplan).

Skab et nyt byområde, som i fremtiden kan blive del af en port til Buddinge, hvor borgerne skal tilbydes forskellige offentlige og private tilbud, herunder et sundhedshus og måske også et beskæftigelseshus.