Arkitekturens rolle i fremtidens klima

Den franske arkitektforening Le CIAF (Conseil pour l'International des Architectes Français), har lavet en lille film fra COP21 i Paris: Les architectes ont pris la parole - the architects took the floor.

Akademisk Arkitektforening søger ny direktør

Brænder du for at fremme arkitektonisk kvalitet i bygninger, planlægning og udformning af vores omgivelser, og kan du kombinere det driftssikre med det udviklingsorienterede? – Så er du måske vores nye direktør.

HER ER DE NOMINEREDE TIL ÅRETS ARNE 2018

Den 26.

Natalie Mossin i Altinget: Vi har brug for politisk vilje hjemme for at kunne levere ude

Arkitekturen har mulighed for at indrette et globalt samfund, der støtter op om FN’s bæredygtighedsmål. Men hvis ikke rammerne er på plads hjemme, bliver det svært at levere ude, skriver Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen.

Tillykke til Danmarks første +2 dimittender

Onsdag aften kunne vi fejre det første +2 hold, der dimitterede efter to års intensivt undervisningsforløb.

Besøg Arkitektens Butiks pop-up shop

Arkitektens Butik lanceres i december måned som pop-up shop i Arkitektforeningens foyer i Åbenrå 34.
Hvad enten du er på udkig efter de seneste nyheder inden for arkitekturbøger eller er på jagt efter unikke julegaveideer, så læg vejen forbi shoppen og gå på opdagelse i udvalget af design- og arkitekturartikler- og bøger.

Alle varer er med julerabatter op til 25 %.

Natalie Mossin i Altinget: Kære Ole Birk Olesen - arkitekturpolitik er ikke smagsdommeri

DEBAT: Arkitekturen skal behandles som al anden form for politik, mener Natalie Mossin, formand for Arkitektforeningen. Hun beder Ole Birk Olesen (LA) om at tage ansvar for området som den centrale aktør, han er.

Af Natalie Mossin, formand.
Debatindlæg i Altinget.

Årskonferencen 2017: Formandens tale

Velkommen til Arkitektforeningens Årskonference 2017, der i år har  titlen: ”Tag ansvar for fremtidens bolig”.

Boliger er noget, som alle har et forhold til. De fleste af os har et sted at bo og en ramme for dagligdagens gøremål. Alene af den grund er boligområdet så evig aktuelt, relevant og vigtigt – både for arkitektstanden, som er samlet her i dag, men også landets politikere og naturligvis alle andre.

"Arkitektbranchen har behov for et tilbud som +2"

Natalie Mossin i Berlingske Bussiness om de københavnske tage

Arkitektforeningens formand Natalie Mossin slår et slag for, at det skal være lettere at søge tilladelse til at bygge under de københavnske tage.

Under overskriften ’Københavnere: Brug øverste etage’ bragte Berlingske Business den 22. november en artikel med Natalie Mossin, der fortæller, hvordan vi bedst udnytter de mange uudnyttede kvm under de københavnske tage.

Natalie Mossin udtaler blandt andet i artiklen: